pic8.jpg (17532 bytes)

        MAIL ONS
        ROUTE

 

          

  van Es Hypotheekgemak
  Dorpstraat 154 a+b

  2992 BE Barendrecht
________________
  T: 0180-625411
  F: 0180-625952

 

         WIE ZIJN WIJ
      
  FINANCIERINGEN
    HYPOTHEKEN
 
  VERZEKERINGEN

    WOONFLEX
 

 

 

 

Spaarhypotheek, lineaire hypotheek, leven hypotheek, annuïteitenhypotheek, beleggings hypotheek, lijfrentehypotheek, aflossingsvrije hypotheek.

Hypotheken met een schommelende of vaste rente, gelijke of variabele maandlasten, een korte of lange looptijd.

               

Of het nu gaat om de aankoop van uw eerste huis, of om het oversluiten van een bestaande hypotheek of om uw tweede hypotheek in verband met een verbouwing: Hypotheekgemak is er voor u.
Wij geven u graag een advies dat staat als een huis.


            


 

 

 

 

Als u het huis van uw dromen wilt kopen en u heeft daarbij een hypotheek nodig, stapt u de wereld van honderden hypotheekvarianten binnen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten: afgestemd op elke wens.

U heeft er bijna een fulltime baan aan als u uw weg wilt vinden in deze hypotheekdoolhof. En in deze hectische tijd, verwachten ze ook nog van u dat u snel beslist, want er zijn nog tien gegadigden. U laat zich gelukkig niet opjagen.
U moet immers één van de grootste financiële beslissingen in uw leven nemen.
Dan gaat u niet over één nacht ijs. Gelukkig maar...

H y p o t h e e k g e m a k
Persoonlijk en deskundig advies van Hypotheekgemak is van onschatbare waarde om succesvol uit de doolhof te komen. Een advies dat verder gaat dan het maken van een rekensom en gouden bergen beloven. Bovendien zijn onze raadgevingen onafhankelijk en kosteloos.
Hypotheekgemak begeleidt u op weg naar een eigen huis.
Banken en verzekeraars verstrekken, zo lijkt het, steeds eenvoudiger grote sommen geld; soms is zelfs een vast inkomen geen eis meer. Mooi natuurlijk dat uw droom dan uit kan komen, maar wat als u ziek wordt of als de rente gaat stijgen ?

Hypotheekgemak wijst u op dergelijke eventuele toekomstige gebeurtenissen en de gevolgen die ze kunnen hebben op uw financiële situatie. Maar ook hoe u de consequenties daarvan kunt beperken, zodat u inderdaad die belangrijke financiële beslissing op een verantwoorde manier kunt nemen.

T a k e n p a k k e t
Het mooie van Hypotheekgemak is dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde bank of financiële instelling. Dat betekent dat wij bij verschillende partijen offertes aanvragen en dat deze organisaties bij ons de concurrentiestrijd moeten aangaan.
Voor u willen wij het beste van het beste.

Wij kennen de markt en weten wat er te koop is. Wij vergelijken en beoordelen de aanbiedingen en adviseren het aanbod dat optimaal aansluit bij uw wensen en uw situatie. De kleine letters zien wij daarbij niet over het hoofd.

Heeft u uw hypotheek gekozen, dan houdt onze taak niet op. Wij begeleiden u bij het daadwerkelijk afsluiten van uw hypotheek. Bovendien kunt u op ons rekenen tijdens het gehele traject van koop tot en met oplevering van uw favoriete huis. Wij onderhandelen desgewenst met de makelaar, controleren het koopcontract, vragen zonodig de Nationale Hypotheekgarantie aan, regelen de bankgarantie en staan u terzijde bij het passeren van de akte. Ook bij het aanvragen van een voorlopige teruggaaf hypotheekrente kunt u een beroep op ons doen.

Kortom, ons uitgangspunt is, dat u door de bomen het bos ziet en dat u met vertrouwen en een goed gevoel uw woning betrekt. U wilt zorgeloos wonen en leven. Niet alleen nu, maar ook later.


 

 

© 2004